Algemene voorwaarden

Levertijd

Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen, krijgt u binnen twee werkdagen, via het door u opgegeven e-mailadres, een bevestiging van uw bestelling. Controleer de gegevens van uw bestelling nauwkeurig. Mochten er dingen niet kloppen, neemt u dan contact met ons op. Voor het borduren van namen en andere teksten of afbeeldingen gebruiken wij de gegevens, zoals u deze heeft opgegeven bij uw bestelling. Borduurstudio Terneuzen is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten, die daarbij gemaakt zijn. Voor het herstel van fouten, of het te laat doorgeven van veranderingen, zijn wij genoodzaakt om kosten aan u door te berekenen.
De bestelling zal gemiddeld binnen 1 â 2 weken geleverd worden. Dit is afhankelijk van de door u bestelde artikelen. Wanneer de levertijd sterk afwijkt van de aangegeven termijn, nemen wij daarover contact met u op. Tijdens de feestdagen kan het in verband met drukte, iets langer duren, maar daarover nemen wij dan contact met u op.

Betaling

Alle prijzen op deze site zijn in euro’s, inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.
Betaling vindt vooraf plaats door overmaking via de bank of giro of  iDEAL. Als het te betalen bedrag op de rekening staat, wordt uw bestelling uitgevoerd en verzonden.

Cadeaus

Standaard zullen wij de bestelling sturen naar het door de klant opgegeven adres. Dit kan in het geval van een cadeautje, een ander adres zijn als het factuuradres. Geef de gegevens daarvoor tijdig aan ons door en wij verzorgen de cadeauverpakking en het kaartje namens u als afzender.

Verzendkosten

Uw bestelling wordt bij u afgeleverd door DHL post. Binnen Nederland berekenen wij voor de verpakking en het verzenden de volgende kosten: standaard € 5,95 verzendkosten en voor brievenbus pakketpost €  4.25. Voor bestellingen buiten Nederland gelden de werkelijke kosten, die DHL daarvoor op haar prijslijst heeft staan.

Ruilen en retourneren

Wanneer een artikel niet volgens de afspraken wordt geleverd, kan dit geruild of retour gestuurd worden. Dit geldt niet voor artikelen, die exclusief voor u gemaakt zijn. In het laatste geval zullen wij alleen in geval van beschadiging het artikel retour nemen.
Mocht uw bestelling tijdens het transport beschadigd zijn of door fouten van onze kant niet aan uw wens voldoen, dan mag de bestelling teruggestuurd worden.
Stuur ons binnen twee dagen, nadat u het pakket ontvangen heeft, een e-mail, waarin u de reden van retour omschrijft. Eventuele beschadigingen kunnen door middel van een digitale foto voor ons zichtbaar gemaakt worden.
Vervolgens mag u het ongebruikte artikel, binnen twee dagen, aan de hand van onze aanwijzingen, op uw eigen kosten terugsturen in de originele verpakking. Laat het pakket voldoende frankeren en voorzie de zending van een begeleidend briefje. Vermeld hierin duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Zodra wij uw artikel hebben ontvangen, krijgt u een e-mail ter bevestiging. Volgens afspraak zullen wij dan een nieuw artikel sturen.
Als wij geld terug moeten storten, zorgen wij ervoor, dat het bedrag binnen 30 dagen op uw rekening is bijgeschreven.
Voor de afhandeling van uw bestelling hebben wij persoonlijke gegevens van u nodig. De door u ingevoerde gegevens worden door ons tevens gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe informatie of voor het verlenen van service. Onder geen beding zullen uw gegevens worden doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden.

Borduurstudio Terneuzen

Malcare WordPress Security