Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937
Wielrenners shirts

Wielrenners shirts bedrukt voor de Erpel Trapper

 

Wielrenners shirts Wielrenners shirts Wielrenners shirts

 

 

Deze wielrenners shirts hebben wij mogen bedrukken (sublimeren) voor de Erpel Trappers. Een erg leuke opdracht, en zij kunnen met z’n allen als een team aan de start verschijnen. Zo komen ze echt als één team in beeld. Over de techniek van het sublimeren van de shirts hebben we een PowerPoint presentatie op YouTube gezet zodat u een indruk kunt krijgen, van hoe wij dit doen.

Wat is sublimeren

Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkten die een verbinding kunnen maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak. Sublimatiedruk kan toegepast worden op metaal, keramiek, polyester textiel, glas en kunststof. Sublimatie-inkten hebben de eigenschap te veranderen van een vaste vorm in een gasvormige toestand zonder door de vloeibare fase te gaan. Door verhitting veranderen de inkten in een gas die de mogelijkheid heeft een verbinding aan te gaan met polyester of acrylaat oppervlaktes. Sublimatie-inkten zijn hierdoor uiterst was bestendig. Doordat het beeld zich niet aan de oppervlakte bevindt maar deel uitmaakt van het oppervlak.

Logo borduring of bedrukking

Zeker op bedrijf of sport kleding, caps, handdoeken, schorten, sleutelhangers, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even >>Contact<< met ons op. Zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen maken. Wij willen dan wel graag een goed bestand van u ontvangen van b.v. jpg of nog beter een vector bestand en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord. Neem ook eens een kijkje op ons >>YouTube<< kanaal daar krijgt u een impressie te zien van wat wij doen.

Malcare WordPress Security