Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Bedrukken op donkere kleding

Bedrukken op donkere kleding

Nieuw Bedrukken op donkere kleding

Sinds kort hebben wij onze bedruk mogelijkheden uitgebreid met een nieuwe printer deze is erg geschikt voor b.v.  op donkere kleding, hout, papierentasjes etc. Deze technologie is afkomstig uit Amerika en nu ook hier mogelijk, voor verder uitleg lees de tekst hieronder.

Actie

Omdat wij deze nieuwe printer hebben, en dit graag met u willen vieren, hebben wij gedacht om u tot 20 augustus op alle bedrukkingen 10% korting te geven. Vul dan wel even de kortingsbon bij het afrekenen in, de code is bedrukken.

Logo of tekst bedrukking

Het is nu  bij ons mogelijk om diversen artikelen te laten bedrukken met uw logo, wij kunnen dit voor u doen in diverse kleuren, op b.v. donkere kleding, hout, papierentasjes etc. er volgen hier nog verdere uitbreidingen van. Hierbij maken wij gebruik van een printer die wit kan printen op een hoogwaardige folie. Door de specifieke print opdracht kunnen wij het logo laten ademen door hele kleine gatjes in de folie te printen. Dit is niet goed zichtbaar dus het logo blijft heel goed intact. Het voordeel hiervan is dat het lucht doorlaat, beter uit de was komt en prettiger te dragen is. Ook de kleuren blijven erg mooi. Deze folie is tot 40 graden wasbaar mist het niet in de droger gaat en binnenstebuiten gewassen wordt.

Ook is het mogelijk om uw bedrijfskleding met een hoogwaardige flex folie te laten drukken, (dit kan tot maximaal 3 kleuren. Deze folie is wasbaar tot 80 graden, en ook hiervoor geld niet in de droger en binnenste buiten wassen.

Heeft u hier vragen over mail of bel ons gerust hierover, wij geven u hier graag antwoord op. info@borduurstudioterneuzen.nl of 06-28413937

Nog geen reactie

Geef een reactie

Malcare WordPress Security