Over

Informatie over de borduurstudio

P1060339Borduurstudio Terneuzen is gelegen in de stad Terneuzen in Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland). Van hieruit run ik (Petra van der Hooft) een succesvol bedrijf met bijbehorende webshop. Wat begon als een hobby groeide voor mij uit tot een winkel met een groot assortiment aan producten. Van machinaal geborduurde of bedrukte cadeauartikelen, tot logo’s op uw kleding of b.v. mok, eigenlijk alles is mogelijk. Zoekt u een leuk cadeau voor een bruiloft, verjaardag, vader- of moederdag? Neem dan >>contact<< met ons op, of bezoek onze web-shop.

Op maat gemaakt

Desgewenst kunnen we producten naar de gewenste smaak maken. Ook als u iets cadeau wil doen kunt u dat aangeven. We leveren maatwerk en een goed kwaliteit van onze producten. Wij spreken of mailen altijd eerst met de klant af voordat we aan de slag gaan. Wij maken daarin dan altijd een afspraak met u, zodat wij alle tijd hebben om u persoonlijk van dienst te zijn, als u onze locatie komt bezoeken. Ook als u een mooi geborduurd logo wilt kunt u bij ons terecht.

Bezorging op ander adres

Binnen ons assortiment hebben we veel leuke cadeautjes, dus als u iets op een ander adres wilt laten bezorgen dan is dat natuurlijk mogelijk. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling. Daarnaast kunnen we als extra service een persoonlijke brief van u er bij doen. Ook dit kunt u via uw bestelling aan ons doorgeven of via ons >>contact<< formulier.

Gemakkelijk bestellen via de web-shop

Al onze producten kunt u gemakkelijk online bestellen. Wilt u een cadeautje als verrassing laten bezorgen op een ander adres? Zelfs dat is mogelijk bij Borduurstudio Terneuzen. Heeft u vragen? Neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag.

Op welke manier kunt u betalen

U kunt bij ons betalen via de web-shop met iDEAL of via bankoverschrijving. Ook hebben wij deze mogelijkheid voor onze Belgische buren, met o.a. bancontact. Als u het bij ons aan huis op haalt is het mogelijk om Uw bestelling vooraf over te maken, of contant te betalen. En ook pinnen is bij ons mogelijk.

Bekijk ook eens ons YouTube kanaal waar wij sinds kort filmpjes plaatsen van de borduringen en bedrukkingen. U krijgt dan een beetje het idee, van hoe wij te werk gaan.

Malcare WordPress Security