Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Over

Over de borduurstudio

P1060339Borduurstudio Terneuzen is gelegen in het zuiden van de maritieme stad Terneuzen in Zeeuws-Vlaanderen. Van hieruit run ik (Petra van der Hooft) een succesvol bedrijf met bijbehorende webshop. Wat begon als een hobby groeide voor mij uit tot een winkel met een groot assortiment aan producten. Van machinaal gemaakte borduursels tot textiel bedrukken, eigenlijk alles is mogelijk. Zoekt u een leuk cadeau voor een bruiloft, verjaardag, vader- of moederdag? Neem dan contact op.

Op maat gemaakt

Desgewenst kunnen we producten naar de gewenste smaak maken. Ook als u iets cadeau wil doen kunt u dat aangeven. We leveren maatwerk en spreken altijd eerst met de klant af voordat we aan de slag gaan. Ook als u een mooi geborduurd logo wilt kunt u bij Borduurstudio Terneuzen terecht.

Cadeauparty

Iedere jaar in november is er weer een cadeauparty, waarbij alle klanten worden uitgenodigd voor een kijkje in de borduurstudio. Hierbij kan iedereen op zijn gemakje alle producten bekijken, onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Bezorging op ander adres

Binnen ons assortiment hebben we veel leuke cadeautjes, dus als u iets op een ander adres wilt laten bezorgen dan is dat natuurlijk mogelijk. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling. Daarnaast kunnen we als extra service een persoonlijke brief van u er bij doen. Ook dit kunt u via het contactformulier aangeven.