Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Fotolijstjes aluminium bedrukken

16.75

Fotolijstje aluminium

Deze fotolijstjes aluminium bedrukken wordt door middel van een sublimatie techniek gedaan, zodat er een perfecte foto ontstaat. Voor meer info hierover zie de tekst hieronder. De maten van deze fotolijstjes zijn 12.7 x 17.78 cm
Als u deze fotolijstjes wilt bestellen kunt u een foto met hoge resolutie naar ons toesturen via e-mail, nadat u uw bestelling heeft afgerond. info@borduurstudioterneuzen.nl
Heeft u hier nog vragen over neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag.

 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

.
Fotolijstjes aluminium bedrukken

Deze fotolijstjes aluminium bedrukken wordt door middel van een sublimatie techniek gedaan, zodat er een perfecte foto ontstaat. Voor meer info hierover zie de tekst hieronder. De maten van deze fotolijstjes zijn 12.7 x 17.78 cm.
Als u deze fotolijstjes wilt bestellen kunt u een foto met hoge resolutie naar ons toesturen via e-mail,nadat u uw bestelling heeft afgerond.
info@borduurstudioterneuzen.nl

Heeft u hier nog vragen over neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag.

Wat is sublimeren

Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkten die een verbinding kunnen maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak. Sublimatiedruk kan toegepast worden op metaal, keramiek, polyester textiel, glas, kunststof.

Sublimatie-inkten hebben de eigenschap te veranderen van een vaste vorm in een gasvormige toestand, zonder door de vloeibare fase te gaan. Door verhitting veranderen de inkten in een gas die de mogelijkheid heeft een verbinding aan te gaan met polyester of acrylaat oppervlaktes. Sublimatie-inkten zijn hierdoor uiterst was bestendig. Doordat het beeld zich niet aan de oppervlakte bevindt maar deel uitmaakt van het oppervlak.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met dit fotolijstje een leuk en origineel cadeau.  Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons een fotolijstje besteld, niet ook een ander voor de zelfde persoon het zelfde fotolijstje besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even via het contact formulier weten.

Extra informatie

Afmetingen 18 × 13 cm
Glans of Mat

Glans, Mat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fotolijstjes aluminium bedrukken” te beoordelen

Malcare WordPress Security