Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Mok

9.95

Mok

Deze mok word gesublimeerd, zodat er een perfecte foto ontstaat. Deze mok is geschikt voor de afwasmachine. Ook is het mogelijk om uw logo op de mok te laten bedrukken.

13 op voorraad

Te bedrukken naam of tekst** *

Kleur bedrukking *

SKU: 1103 Categorie:

Beschrijving

Mok

Deze mok word gesublimeerd, zodat er een perfecte foto ontstaat. Deze mok is geschikt voor de afwasmachine. Ook is het mogelijk om uw logo op de mok te laten bedrukken.
Als u deze mok wilt bestellen kunt u een  foto met hoge resolutie naar ons sturen, (nadat u uw bestelling heeft gedaan) via de mail of via  https://www.wetransfer.com/
u moet dan wel even ons e-mail adres daar invullen zodat wij er een melding van krijgen. info@borduurstudioterneuzen.nl

Wat is sublimeren

Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkten die een verbinding kunnen maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak. Sublimatiedruk kan toegepast worden op metaal, keramiek, polyester textiel, glas en kunststof.

Sublimatie-inkten hebben de eigenschap te veranderen van een vaste vorm in een gasvormige toestand zonder door de vloeibare fase te gaan. Door verhitting veranderen de inkten in een gas die de mogelijkheid heeft een verbinding aan te gaan met polyester of acrylaat oppervlaktes. Sublimatie-inkten zijn hierdoor uiterst was bestendig doordat het beeld zich niet aan de oppervlakte bevindt maar deel uitmaakt van het oppervlak.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met deze mok een leuk en origineel cadeau.  Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons deze mok besteld, niet ook een ander voor de zelfde persoon de zelfde mok besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aan ons weten.

Extra informatie

Afmetingen 18 x 13 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mok” te beoordelen