Onderzettertjes met uw foto of logo personaliseren?

4.95

U kunt deze onderzettertjes met uw foto of logo personaliseren. En wat geeft nu leuker als cadeautje dan een persoonlijk cadeau? Deze onderzettertjes worden gesublimeerd, zodat er een perfecte foto ontstaat. De foto of het logo zijn in het materiaal gedrukt zodat het niet voelbaar is en ook niet gauw beschadigd. Deze onderzettertjes zijn 9×9 cm of 9 cm rond en worden gesublimeerd, zodat er een perfecte foto op de onderzettertjes ontstaat.

Als u deze onderzettertjes wilt bestellen kunt u een foto met hoge resolutie naar ons toesturen via de e-mail, nadat u uw bestelling heeft gedaan. info@borduurstudioterneuzen.nl

Heeft u hier vragen over?

Stel ze ons dan gerust via ons contact formulier, wij helpen u graag. >>Contact<<

Wissen
Artikelnummer: 1107|1106 Categorie:

Beschrijving

Onderzettertjes met uw foto of logo personaliseren?

U kunt deze onderzettertjes met uw foto of logo personaliseren. En wat geeft nu leuker als cadeautje dan een persoonlijk cadeau? Deze onderzettertjes worden gesublimeerd, zodat er een perfecte foto ontstaat. De foto of het logo zijn in het materiaal gedrukt zodat het niet voelbaar is en ook niet gauw beschadigd. Deze onderzettertjes zijn 9×9 cm of 9 cm rond en worden gesublimeerd, zodat er een perfecte foto op de onderzettertjes ontstaat.
Als u deze onderzettertjes wilt bestellen kunt u een foto met hoge resolutie naar ons toesturen via de e-mail, nadat u uw bestelling heeft gedaan. info@borduurstudioterneuzen.nl

Heeft u hier vragen over?

Stel ze ons dan gerust via ons contact formulier, wij helpen u graag. >>Contact<<

Logo bedrukking

Zeker op bedrijfs of sport kleding, caps, handdoeken, schorten, sleutelhangers, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even >>Contact<< met ons op. Zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen maken. Wij willen dan wel graag een goed bestand van u ontvangen van b.v. jpg of nog beter een vector bestand en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

 

Wat is sublimeren

Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkten die een verbinding kunnen maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak. Sublimatiedruk kan toegepast worden op metaal, keramiek, polyester textiel, glas, kunststof.

Sublimatie-inkten hebben de eigenschap te veranderen van een vaste vorm in een gasvormige toestand zonder door de vloeibare fase te gaan. Door verhitting veranderen de inkten in een gas die de mogelijkheid heeft een verbinding aan te gaan met polyester of acrylaat oppervlaktes. Sublimatie-inkten zijn hierdoor uiterst was bestendig doordat het beeld zich niet aan de oppervlakte bevindt maar deel uitmaakt van het oppervlak.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met deze onderzettertjes een leuk en origineel cadeau.  Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons een onderzettertje besteld, niet ook een ander voor de zelfde persoon het zelfde onderzettertje besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even via het contact formulier weten.

Extra informatie

Afmetingen 18 × 13 cm
Vorm keuze

Vierkant, Rond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onderzettertjes met uw foto of logo personaliseren?” te beoordelen

Malcare WordPress Security