Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Sleutelhanger bedrukken

6.50

Sleutelhangers

Deze sleutelhanger bedrukken wordt door een sublimatie techniek gedaan aan beide zijde, zodat er een perfecte foto op de sleutelhangers ontstaat. Ook zijn deze sleutelhangers zeer geschikt om uw logo op te laten zetten.

Foto met hoge resolutie

Als u deze sleutelhangers wilt bestellen kunt u een foto met hoge resolutie naar ons toesturen nadat u de bestelling heeft gedaan. Dit kan via de E-mail als bijlage. info@borduurstudioterneuzen.nl  Mocht u hier nog vragen over hebben, neem dan >>contact<< met ons op. Wij helpen u graag.

 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Sleutelhanger

Deze sleutelhanger bedrukken wordt door een sublimatie techniek gedaan aan beide zijde, zodat er een perfecte foto op de sleutelhangers ontstaat. Wilt u hier meer over weten kijk dan even bij de onderstaande tekst. Ook zijn deze sleutelhangers zeer geschikt om uw logo op te laten zetten. Als u deze sleutelhanger wilt bestellen kunt u twee foto`s met hoge resolutie naar ons sturen nadat u de bestelling heeft gedaan. Dit kan via de E-mail als bijlage. info@borduurstudioterneuzen.nl   Mocht u hier nog vragen over hebben, neem dan >>contact<< met ons op. Wij helpen u graag.

Wat is sublimeren

Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkten die een verbinding kunnen maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak. Sublimatiedruk kan toegepast worden op metaal, keramiek, polyester textiel, glas, kunststof. Sublimatie-inkten hebben de eigenschap te veranderen van een vaste vorm in een gasvormige toestand. Zonder door de vloeibare fase te gaan. Door verhitting veranderen de inkten in een gas die de mogelijkheid heeft een verbinding aan te gaan met polyester of acrylaat oppervlaktes. Sublimatie-inkten zijn hierdoor uiterst was bestendig doordat het beeld zich niet aan de oppervlakte bevindt maar deel uitmaakt van het oppervlak.

Logo borduring

Zeker op bedrijfs of sport kleding, caps, handdoeken, schorten, sleutelhangers, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even >>contact<< met ons. Om een goede vrijblijvende offerte voor u te kunnen maken willen wij dan graag een goed bestand van uw  hebben b.v. jpg en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met deze sleutelhangers een leuk en origineel cadeau. Ook houden wij voor u in de gaten. Dat als u bij ons een sleutelhanger besteld, niet ook een ander voor de zelfde persoon de zelfde sleutelhanger besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even via het contact formulier weten.

Extra informatie

Gewicht 100 g
Afmetingen 18 × 13 cm
Vorm keuze

Ovaal, Rond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sleutelhanger bedrukken” te beoordelen

Malcare WordPress Security