Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Spaarpot

12.95

Spaarpot

Deze spaarpot wordt voorzien van een tekst naar keuze en eventueel van een persoonlijke foto. De foto voor deze spaarpot kunt u naar ons e-mail adres sturen.

14 op voorraad

Te bedrukken tekst *

Kleur te bedrukken tekst *

Lettertype**

SKU: 1103 Categorie:

Beschrijving

Spaarpot

Deze spaarpot word gesublimeerd, zodat er een perfecte foto ontstaat.
Als u deze spaarpot wilt bestellen kunt u een foto met hoge resolutie naar ons sturen nadat u u bestelling heeft gedaan via de mail of via  https://www.wetransfer.com/
u moet dan wel even ons e-mail adres daar invullen zodat wij er een melding van krijgen. info@borduurstudioterneuzen.nl

Wat is sublimeren

Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkten die een verbinding kunnen maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak. Sublimatiedruk kan toegepast worden op metaal, keramiek, polyester textiel, glas, kunststof.

Sublimatie-inkten hebben de eigenschap te veranderen van een vaste vorm in een gasvormige toestand zonder door de vloeibare fase te gaan. Door verhitting veranderen de inkten in een gas die de mogelijkheid heeft een verbinding aan te gaan met polyester of acrylaat oppervlaktes. Sublimatie-inkten zijn hierdoor uiterst was bestendig doordat het beeld zich niet aan de oppervlakte bevindt maar deel uitmaakt van het oppervlak.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met deze spaarpot een leuk en origineel cadeau.  Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons deze spaarpot besteld, niet ook een ander voor de zelfde persoon de zelfde spaarpot besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aan ons weten.

Extra informatie

Afmetingen 18 x 13 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spaarpot” te beoordelen