T-shirt voor Kids

12.00

Dit T-shirt voor Kids bedrukken dat kan en is in diverse maten verkrijgbaar en wordt voorzien van een bedrukte naam of afbeelding A4 formaat naar keuze. 100% ring-spun cotton jersey knit gewicht 150 Eurostyle fit in neck, shoulders and sleeves. Het T-shirt voor kids is de zelfde uitvoering als het dames en heren t-shirt.

Logo bedrukking

Zeker op bedrijf of sport kleding, caps, badlakens, schorten, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag. Om een goede vrijblijvende offerte voor u te kunnen maken willen wij dan graag een goed bestand van uw hebben b.v. jpg en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Wissen

Te bedrukken naam

Te bedrukken naam

Lettertype

Lettertype

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

T-Shirt voor Kids

Dit T-shirt voor Kids bedrukken dat kan en is in  diverse maten verkrijgbaar en wordt voorzien van een bedrukte naam of afbeelding A4 formaat  naar keuze. 100% ring-spun  cotton  jersey knit gewicht 150 Eurostyle fit in neck, shoulders and sleeves. Het T-shirt voor kids is de zelfde uitvoering als het dames en heren t-shirt.

Logo of tekst bedrukking

Ook is het bij ons mogelijk om het T-shirt voor Kids te laten bedrukken met uw logo, wij kunnen dit voor u doen in diverse kleuren. Hierbij maken wij gebruik van een printer die wit kan printen op een hoogwaardige folie. Door de specifieke print opdracht kunnen wij het logo laten ademen door hele kleine gatjes in de folie te printen. Dit is niet goed zichtbaar dus het logo blijft heel goed intact. Het voordeel hiervan is dat het lucht doorlaat, beter uit de was komt en prettiger te dragen is. Ook de kleuren blijven erg mooi. Deze folie is tot 40 graden wasbaar mist het niet in de droger gaat en binnenstebuiten gewassen wordt. Ook is het mogelijk om uw bedrijfskleding met een hoogwaardige flex folie te laten drukken, (dit kan tot maximaal 3 kleuren. Deze folie is wasbaar tot 80 graden, en ook hiervoor geld niet in de droger en binnenste buiten wassen. Heeft u hier vragen over neem dan even >>contact<< met ons op.

Logo bedrukking

Zeker op bedrijfs of sport kleding, caps, badlakens, schorten, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag. Om een goede vrijblijvende offerte voor u te kunnen maken willen wij dan graag een goed bestand van uw  hebben b.v. jpg en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met dit T-schirt voor Kids een erg origineel cadeau.  Ook houden wij voor u in de gaten dat als u bij ons een bestelling doet, niet ook een ander voor de zelfde persoon het zelfde besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even via het contact formulier weten.

Extra informatie

Maat

XS, S, M

Kleur bedrukking

Gèèn Kleur, Zwart, Wit, Grijs, Rood, Geel, Blauw, Roze, Neon Roze, Neon Groen

Kleur T shirt

Zwart, Royal Bleu, Licht Roze

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “T-shirt voor Kids” te beoordelen

Malcare WordPress Security