Tegeltjes bedrukken

7.9510.95

Tegeltjes bedrukken, deze worden gesublimeerd, zodat er een perfecte foto ontstaat, en is in twee maten verkrijgbaar. Erg leuk om als b.v. een geboorte tegel te geven of om uw logo op te laten zetten.

Een foto met een hoge resolutie

Als u dit tegeltje wilt bestellen kunt u een foto met hoge resolutie naar ons toesturen via de e-mail nadat u uw bestelling heeft gedaan. info@borduurstudioterneuzen.nl  Mocht u hier nog vragen over hebben stel ze dan gerust via ons >>contact<< formulier

Wissen

Eventueel te bedrukken tekst**

Kleur te bedrukken tekst**

Lettertype**

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Tegeltjes bedrukken

Tegeltjes bedrukken (gesublimeerd), zodat er een perfecte foto ontstaat, en is in twee maten verkrijgbaar. Erg leuk om als b.v. een geboorte tegel te geven of om uw logo op te laten zetten.
Als u dit tegeltje wilt bestellen kunt u een foto met hoge resolutie naar ons toesturen via de e-mail nadat u uw bestelling heeft gedaan. info@borduurstudioterneuzen.nl  Mocht u hier nog vragen over hebben stel ze dan gerust via ons >>contact<< formulier.

Wat is sublimeren

Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkten die een verbinding kunnen maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak. Sublimatiedruk kan toegepast worden op metaal, keramiek, polyester textiel, glas, kunststof. Sublimatie-inkten hebben de eigenschap te veranderen van een vaste vorm in een gasvormige toestand zonder door de vloeibare fase te gaan. Door verhitting veranderen de inkten in een gas, die de mogelijkheid heeft een verbinding aan te gaan met polyester of acrylaat oppervlaktes. Sublimatie-inkten zijn hierdoor uiterst was bestendig. Doordat het beeld zich niet aan de oppervlakte bevindt maar deel uitmaakt van het oppervlak.

Uniek en Origineel

Erg leuk om als b.v. een geboorte tegel te geven of om uw logo op te laten zetten. Zo heeft u met deze tegeltjes een leuk en origineel cadeau. Ook houden wij voor u in de gaten. Dat als u bij ons een tegeltje besteld, niet ook een ander voor de zelfde persoon het zelfde tegeltje besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even via het contact formulier weten.

Extra informatie

Afmetingen 18 × 13 cm
Maat

10.8 x 10.8 cm, 15 x 15 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tegeltjes bedrukken” te beoordelen

Malcare WordPress Security