Gratis verzenden vanaf €40.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Badcape met Naam

15.25

Deze badcape met naam is van een goede kwaliteit badstof en de afmetingen zijn 80×80 cm. Deze badcape wordt geborduurd met een naam naar keuze, wilt u het beertje er ook op geborduurd hebben geef dit dan aan bij de opmerkingen van uw bestelling. Een erg leuk kraamcadeau, zo alleen, of in een cadeaumandje verwerkt. Het kindje en de Mama gaan dit zeker erg waarderen als ze het mogen krijgen van u.

Beertje erbij

Deze badcape wordt geborduurd met een naam naar keuze, wilt u het beertje er ook op geborduurd hebben, geef dit dan aan bij de opmerkingen van uw bestelling.

 

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: 507 Categorieën: ,

Beschrijving

Badcape met naam

Deze badcape met naam is van een goede kwaliteit badstof en de afmetingen zijn 80×80 cm. Deze badcape wordt geborduurd met een naam naar keuze, wilt u het beertje er ook op geborduurd hebben geef dit dan aan bij de opmerkingen van uw bestelling. Een erg leuk kraamcadeau, zo alleen, of in een cadeaumandje verwerkt. Het kindje en de Mama gaan dit zeker erg waarderen als ze het mogen krijgen van u.

Beertje erbij

Deze badcape wordt geborduurd met een naam naar keuze, wilt u het beertje er ook op geborduurd hebben, geef dit dan aan bij de opmerkingen van uw bestelling.

Logo borduring

Zeker op bedrijfs of sport kleding, caps, badlakens, schorten, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht. Dit geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat met uw bedrijf of vereniging. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even contact met ons op, of stel uw vraag via onze chat, wij geven hier zo vlug mogelijke antwoord op. Om een goede vrijblijvende offerte voor u te kunnen maken willen graag een goed bestand van uw hebben b.v. jpg en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met deze Badcape een leuk en origineel cadeau.  Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons een Badcape besteld, niet ook een ander voor het zelfde kindje de zelfde Badcape besteld.

 

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

Extra informatie

Gewicht 0.500 g
Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Kleur

Aqua, Lime, Fuchsia, Creme, Cyclaam

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Badcape met Naam” te beoordelen

Malcare WordPress Security