Gebreide Kindermuts met naam of logo

10.5016.55

Gebreide Kindermuts met naam of logo

Deze gebreide kindermuts met naam of logo is idieaal voor de koude winterdagen, en is gemaakt van 50% wol en 50%acryl. Deze muts wordt geborduurd met een naam naar keuze of een korte tekst. Wilt u een extra borduring? Dat kan, u kunt dit bij uw bestelling ingeven en de tekst bij de opmerkingen van uw bestelling plaatsen.

Ook geschikt voor logo borduring

Ook is deze muts zeer geschikt voor een logo borduring van uw bedrijf of vereniging, voor meer info hierover kunt u >>contact<< met ons opnemen. Of maak gebruik van onze chat functie op de site.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Gebreide Kindermuts met naam of logo

Deze Gebreide Kindermuts met naam of logo is ideaal voor de koude winterdagen is gemaakt van 100% acryl, muts van 100% Acryl. Deze muts wordt geborduurd met een naam naar keuze.

Ook geschikt voor logo borduring

Ook is deze Muts erg geschikt voor een logo borduring, wilt u een muts met logo borduring zien neem dan een kijkje op onze pagina bedrijfskleding. Heeft u interesse in een logo borduring van uw bedrijf of vereniging op de muts of op een ander kleding stuk. Of wilt u een muts van een ander materiaal en andere kleur, ook dit is bij ons mogelijk. Heeft u hier vragen over of wilt u een offerte laten maken? Neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag en maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u. Wel hebben we dan de afmetingen en een goed jpg of vector bestand van uw logo nodig.

Verjaardag of zomaar

Ook is deze muts leuk om te geven op een verjaardag, Sinterklaas of voor onder de kerstboom, of gewoon zomaar.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even via ons >>contact<< formulier weten.

 

 

Extra informatie

Gewicht 250 g
Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Extra borduring

Geen, Extra borduring

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gebreide Kindermuts met naam of logo” te beoordelen

Malcare WordPress Security