Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Kinderkoksmuts met naam

9.95

Deze kinderkoksmuts met naam geborduurd, wie wil deze nu niet op hebben als hij of zij in de keuken lekker staat te kokerellen samen met een ouder. Deze kinderkoksmuts is een leuk cadeautje voor de Sinterklaas, Kerst of een verjaardag, en is leuk in combinatie van een van onze kinderschorten

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Kinderkoksmuts

Deze kinderkoksmuts met naam geborduurd, wie wil deze nu niet op hebben als hij of zij in de keuken lekker staat te kokerellen samen met papa of mama. Deze kinderkoksmuts is een leuk cadeautje voor de Sinterklaas, Kerst of een verjaardag, en is leuk in combinatie van een van onze kinderschorten.

Kokkerellen

Een kinderkoksmuts om fijn samen met papa of mama te kokkerellen.

Cadeaumandje

Ook is deze kinderkoksmuts met naam geborduurd heel leuk om in een cadeaumandje te verwerken, met b.v. bakspulletjes en een schort. Neem hiervoor ook eens een kijkje bij onze cadeaumandjes.

Logo borduring

Zeker op bedrijfs of sport kleding komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even >>contact<< met ons op. Om een goede offerte voor u te kunnen maken willen wij dan graag een goed bestand hiervan hebben b.v. jpg en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Logo of tekst bedrukking

Ook is het bij ons mogelijk om de kinderkoksmuts te laten bedrukken met uw logo, wij kunnen dit voor u doen in diverse kleuren. Hierbij maken wij gebruik van een printer die wit kan printen op een hoogwaardige folie. Door de specifieke print opdracht kunnen wij het logo laten ademen door hele kleine gatjes in de folie te printen. Dit is niet goed zichtbaar dus het logo blijft heel goed intact. Het voordeel hiervan is dat het lucht doorlaat, beter uit de was komt en prettiger te dragen is. Ook de kleuren blijven erg mooi. Deze folie is tot 40 graden wasbaar mist het niet in de droger gaat en binnenstebuiten gewassen wordt.
Ook is het mogelijk om uw bedrijfskleding met een hoogwaardige flex folie te laten drukken, (dit kan tot maximaal 3 kleuren. Deze folie is wasbaar tot 80 graden, en ook hiervoor geld niet in de droger en binnenste buiten wassen.
Heeft u hier vragen over mail of bel ons gerust hierover, wij geven u hier graag antwoord op. info@borduurstudioterneuzen.nl of 06-28413937

Uniek en Origineel

Zo heeft u met deze kinderkoksmuts een leuk en origineel cadeau. Ook houden wij voor u in de gaten dat als u bij ons een kinderkoksmuts besteld, niet ook een ander voor het zelfde kindje deze besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even via het contact formulier weten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kinderkoksmuts met naam” te beoordelen

Malcare WordPress Security