Gratis verzenden vanaf €40.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Poncho met naam of beertje

20.3528.35

Beertje erbij of Extra borduring

Deze poncho wordt geborduurd met een naam naar keuze, als u het beertje (van de foto) er ook bij geborduurd wilt hebben dan kan dit. Geef dit dan even bij de opmerkingen van uw bestelling aan. Ook is het mogelijk om een extra rug borduring op de poncho te laten borduren, dit kunt u voor een meerprijs aangeven bij uw bestelling via het drop-down menu. Deze poncho is van een zeer goede kwaliteit badstof, en heeft een gewicht van 400 gram.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Poncho

Beertje erbij of Extra borduring

Deze poncho met naam of beertje wordt geborduurd met een naam naar keuze. Als u het beertje (van de foto) er ook bij geborduurd wilt hebben dan kan dit. Geef dit dan even bij de opmerkingen van uw bestelling aan. Ook is het mogelijk om een extra rug borduring op de poncho te laten borduren, dit kunt u voor een meerprijs aangeven bij uw bestelling via het drop-down menu. Deze poncho is van een zeer goede kwaliteit badstof, en heeft een  gewicht van 400 gram.

Ook geschikt voor logo borduring

Ook is deze poncho erg geschikt voor een logo borduring, wilt u een poncho met logo borduring zien, neem dan een kijkje in onze portfolio. Zeker op bedrijfs of sport kleding, caps, handdoeken, schorten, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even >>contact<< met ons op. Om een goede vrijblijvende offerte voor u te kunnen maken willen wij dan graag een goed bestand van uw ontvangen, b.v. jpg of een vector bestand en de juiste maten van het logo. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Strand of Zwembad

Deze poncho is zeer geschikt om bij het zwembad of strand te gebruiken.

Verjaardag of zomaar

Ook is deze poncho met naam of beertje leuk om te geven op een verjaardag, Sinterklaas of voor onder de kerstboom, of gewoon zomaar.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met deze Poncho een leuk en origineel cadeau.  Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons een Poncho besteld, niet ook een ander voor het zelfde kindje de zelfde poncho besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

 

Extra informatie

Gewicht 0.500 g
Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Kleur

Fucia, Aqua

Extra Rugborduring

Geen, Extra rugborduring

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Poncho met naam of beertje” te beoordelen

Malcare WordPress Security