Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Trappelzak met naam

15.7520.75

Deze trappelzak met naam houd uw kindje lekker warm als het zich bloot wil trappelen. Deze trappelzak heeft een lengte van 90 cm.

Beertje erbij of Extra borduring

Deze Trappelzak wordt geborduurd met een naam naar keuze, als u het beertje (van de foto van het badjasje) er ook bij geborduurd wilt hebben dan kan dit. Geef dit dan even bij de opmerkingen van uw bestelling aan. Ook is het mogelijk om een extra rug borduring op de trappelzak te laten borduren, dit kunt u voor een meerprijs aangeven bij uw bestelling via het drop-down menu. Heeft u hier vragen over neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Trappelzak met naam

Deze trappelzak met naam houd uw kindje lekker warm als het zich bloot wil trappelen. Deze trappelzak heeft een lengte van 90 cm.

Beertje erbij of Extra borduring

Deze Trappelzak wordt geborduurd met een naam naar keuze, als u het beertje (van de foto van het badjasje) er ook bij geborduurd wilt hebben dan kan dit. Geef dit dan even bij de opmerkingen van uw bestelling aan. Ook is het mogelijk om een extra rug borduring op de trappelzak te laten borduren, dit kunt u voor een meerprijs aangeven bij uw bestelling via het drop-down menu. Heeft u hier vragen over neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met deze Trappelzak een leuk en origineel cadeau.  Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons een trappelzak besteld, niet ook een ander voor het zelfde kindje de zelfde trappelzak besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

Bekijk ook eens on YouTube kanaal hier zetten we regelmatig filmpjes over de borduringen en bedrukkingen op.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Afmetingen Niet beschikbaar
Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Kleur

Aqua, Fucia, Wit

Extra Rugborduring

Geen, Extra rugborduring

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trappelzak met naam” te beoordelen

Malcare WordPress Security