Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Tutpoppetje met gekleurd oor

10.25

Een lekker zacht tutpoppetje met gekleurd oor zo kunt u een tutpoppetje met gekleurd oor uitkiezen naar de kleur keuze van de Papa en Mama van het kindje.
En dit tutpoppetje wordt dan ook voorzien van een geborduurde naam naar keuze, zodat het een heel persoonlijk cadeau wordt. Ook is dit tutpoppetje zeer geschikt om in een cadeaumandje te verwerken. Wilt u ideeën opdoen voor het zelf samenstellen van een cadeaumandje, dan kunt u ook even kijken op onze pagina van de cadeaumandjes waar enkele voorbeelden staan. Heeft u hier vragen over neem dan gerust >>contact<< met ons op, wij helpen u graag.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Tutpoppetje met gekleurd oor

Een lekker zacht tutpoppetje met gekleurd oor. U kunt zo een tutpoppetje met gekleurd oor uitkiezen naar de kleur keuze van de Papa en Mama van het kindje.
En dit tutpoppetje wordt dan ook voorzien van een geborduurde naam naar keuze, zodat het een heel persoonlijk cadeau wordt. Ook is dit tutpoppetje zeer geschikt om in een cadeaumandje te verwerken. Wilt u ideeën opdoen voor het zelf samenstellen van een cadeaumandje, dan kunt u ook even kijken op onze pagina van de cadeaumandjes waar enkele voorbeelden staan. Heeft u hier vragen over neem dan gerust >>contact<< met ons op, wij helpen u graag.

Origineel

Zo heeft u met dit een leuk origineel en persoonlijk cadeau. Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons een rammelbeestje besteld, niet ook een ander voor het zelfde kindje de het zelfde besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Kleur

Fucia, Aqua, Lime, Grijs, Bruin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tutpoppetje met gekleurd oor” te beoordelen

Malcare WordPress Security