Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937
Aanbieding!

Cubbies Knuffels lekker zacht om mee te knuffelen OP = OP

29.95 27.95

Hallo Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn de Cubbies Knuffels !!!!! en zijn heel lekker zacht. Op onze buik kan een naam en een geboorte datum geborduurd worden. Ook kan er op onze buik eventueel een Logo geborduurd worden, en wij zijn ongeveer 30 cm groot. Wij de Cubbies Knuffels hebben ook hele leuke vriendjes ze lijken sprekend op ons en heten Cubbies Knuffiezz, Wij mogen samen bij Borduurstudio Terneuzen logeren tot dat u ons komt kopen.

 

 

Wissen

Te borduren geboorte datum

Te borduren geboorte lengte, gewicht en tijd

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Cubbies Knuffels

Hallo Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn de Cubbies Knuffels !!!!! en zijn heel lekker zacht. Op onze buik kan een naam en een geboorte datum geborduurd worden. Ook kan er op onze buik eventueel een Logo geborduurd worden, en wij zijn ongeveer 30 cm groot. Wij de Cubbies Knuffels hebben ook hele leuke vriendjes ze lijken sprekend op ons en heten Cubbies Knuffiezz, Wij mogen samen bij Borduurstudio Terneuzen logeren tot dat u ons komt kopen. We zijn nog niet allemaal aangekomen, maar hopelijk komen de anderen vlug ook hier logeren.

Alle kindjes in Engeland, Australië, Amerika en Canada zijn dol op ons, en nu hopen wij de Cubbies Knuffels dat ook alle kindjes in Nederland dol op ons worden. Wij de Cubbies Knuffels voldoet aan de Europese veiligheidsvoorwaarden.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met ons een uniek en origineel kraamcadeau. Ook houden wij voor u in de gaten dat als u ons besteld heeft, niet ook een ander voor de zelfde baby ons besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Dat kan, als u ons ergens anders wilt laten bezorgen, kunt u dit aangeven. Ook is het mogelijk om er een persoonlijk berichtje bij te doen, laat dit dan even weten via ons >>contact<< formulier.

Extra informatie

Cubbies Knuffels

Ollie het Olifantje, Boe de Koe, Lisa het Lammetje, Vlekje de Giraffe

Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cubbies Knuffels lekker zacht om mee te knuffelen OP = OP” te beoordelen

Malcare WordPress Security