Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937
Aanbieding!

Cubbies Knuffiezz een erg zacht knuffeldoekje OP = OP

17.50 15.50

Hallo Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn de Cubbies Knuffiezz !!!!! en zijn heel lekker zacht als Knuffeldoekje te gebruiken. Op onze buik kan een naam en een geboorte datum geborduurd worden, ook kan er op onze buik eventueel een Logo geborduurd worden.
De Cubbies Knuffiezz hebben ook hele leuke vriendjes ze lijken sprekend op ons en heten Cubbies Knuffels, Wij mogen samen bij Borduurstudio Terneuzen logeren tot dat u ons komt kopen

Wissen

Te borduren geboorte datum

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Cubbies Knuffiezz

Hallo Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn de Cubbies Knuffiezz !!!!! en zijn heel lekker zacht als Knuffeldoekje te gebruiken. Op onze buik kan een naam en een geboorte datum geborduurd worden, ook kan er op onze buik eventueel een Logo geborduurd worden. De Cubbies Knuffiezz hebben ook hele leuke vriendjes ze lijken sprekend op ons en heten Cubbies Knuffels, Wij mogen samen bij Borduurstudio Terneuzen logeren tot dat u ons komt kopen. We zijn nog niet allemaal aangekomen, maar hopelijk komen de anderen vlug ook hier logeren. Alle kindjes in Engeland, Australië, Amerika en Canada zijn dol op ons. En nu hopen wij de Cubbies Knuffiezz dat ook alle kindjes in Nederland dol op ons worden. Wij de Cubbies Knuffiezz voldoen aan de Europese veiligheidsvoorwaarden.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met ons een uniek en origineel kraamcadeau. Ook houden wij voor u in de gaten dat als u ons besteld heeft, niet ook een ander voor de zelfde baby ons besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Dat kan, als u ons ergens anders wilt laten bezorgen, kunt u dit aangeven. Ook is het mogelijk om er een persoonlijk berichtje bij te doen, laat dit dan even weten via ons >>contact<< formulier.

Extra informatie

Cubbies Knuffiezz

Ollie het Olifantje, Boe de Koe, Lisa het Lammetje

Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cubbies Knuffiezz een erg zacht knuffeldoekje OP = OP” te beoordelen

Malcare WordPress Security