Knuffelbeer Daphne met naam

21.95

Hallo ik ben knuffelbeer Daphne, die heel graag bij een baby’tje in bed wil liggen. Ook voel ik mij heel fijn in een mooi cadeaumandje. Op mijn truitje kan een naam worden geborduurd en ik ben 47 cm groot. Als u ideeën op wilt doen om mij in een cadeaumandje te gebruiken kunt op onze pagina cadeaumandjes vast leuke tips opdoen.

Ook geschikt voor logo borduring

Ook is deze knuffelbeer Daphne met naam erg geschikt voor een logo borduring. Heeft u interesse in een logo borduring van uw bedrijf of vereniging op de knuffelbeer of op iets anders b.v. een kleding stuk. Neem dan even >>contact<< met ons op, wij maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u. Wel hebben we dan de afmetingen en een jpg of vector bestand van uw logo nodig.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Beschrijving

Knuffelbeer Daphne met naam

Hallo ik ben knuffelbeer Daphne, die heel graag bij een baby’tje in bed wil liggen. Ook voel ik mij heel fijn in een mooi cadeaumandje. Op mijn truitje kan een naam worden geborduurd of een hele leuke foto erop worden bedrukt, en ik ben 47 cm groot. Als u ideeën op wilt doen om mij in een cadeaumandje te gebruiken kunt op onze pagina cadeaumandjes vast leuke tips opdoen.

Ook geschikt voor logo borduring

Ook is deze knuffelbeer Daphne met naam erg geschikt voor een kleine logo borduring. Heeft u interesse in een logo borduring van uw bedrijf of vereniging op de knuffelbeer of op iets anders b.v. een kleding stuk. Neem dan even >>contact<< met ons op, wij maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u. Wel hebben we dan de afmetingen en een jpg of vector bestand van uw logo nodig.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met knuffelbeertje Daphne een erg origineel en persoonlijk cadeau. Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons knuffelbeer Daphne besteld voor een cadeau, niet ook een ander voor het zelfde kindje, de zelfde knuffelbeer besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

Extra informatie

Gewicht 1.2 g
Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Knuffelbeer Daphne met naam” te beoordelen

Malcare WordPress Security