Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Disney Strandlaken Tinker Bell met naam

19.95

Disney strandlaken Tinker Bell

Disney strandlaken Tinker Bell met naam wordt geborduurd met een naam naar keuze. Hierdoor heeft u een zeer persoonlijk en origineel cadeau verkregen.

Zwembad of strand

Ideaal dit Disney strandlaken Tinker Bell met naam voor b.v. op het strand of zwembad of voor op vakantie. Ook is dan voor iedereen meteen duidelijk van wie dit strandlaken is.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur voor borduurgaren: * *

Artikelnummer: 1009 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Disney Strandlaken Tinker Bell met naam

Disney strandlaken Tinker Bell  met naam wordt geborduurd met een naam naar keuze. Zo is dit Disney strandlaken Tinker Bell een zeer persoonlijk en origineel cadeau geworden. De afmetingen van dit Disney strandlaken Tinker Bell zijn ca. 75 x 150 cm. Het gewicht is +/-360gr/m2 en is vervaardigd van 100% katoen.

Zwembad of Strand

Ideaal dit Disney strandlaken Tinker Bell  voor b.v. op het strand of zwembad. De kinderen weten dan ook precies van wie deze is en kunnen hem dan ook minder vlug kwijt raken. Dit is zeker aan te bevelen als er meerdere kinderen in een gezin wonen, dit geeft een grote mate van duidelijkheid voor iedereen.

Uniek en Origineel

U hoeft ook niet meer bang te zijn dat u met dit Disney strandlaken Tinker Bell aankomt bij de jarige, en dat al iemand ander dit gegeven heeft. En ook wij houden voor u in de gaten dat niet niemand anders de zelfde bestelling voor de zelfde persoon bij ons besteld.

.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook is het mogelijk om uw bestelling van het Disney strandlaken Tinker Bell op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even via ons >>contact<< formulier weten.

Extra informatie

Gewicht 0.600 g
Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Disney Strandlaken Tinker Bell met naam” te beoordelen

Malcare WordPress Security