Kerst slabbetje met tekst

5.95

Geborduurd Kerst slabbetje met tekst voor de kleintjes, op iedere slab staat een andere tekst ook is er b.v. een met de tekst mijn eerste Kerst, leuk om als kleinigheidje onder de boom te leggen. En ook komt u goed voor de dag als u dit slabbetje als cadeautje wilt geven op b.v. een babyshower of kraamcadeau. Dit slabbetje komt ook erg goed tot zijn recht in een kraammandje. Heeft u hier vragen over neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag.

Klittenband sluiting

Dit slabbetje met tekst hebben een gemakkelijke klittenbandsluiting, en heeft een afmeting van 25×35 cm.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Kerst slabbetje met tekst

Geborduurd Kerst slabbetje met tekst voor de kleintjes, op iedere slab staat een andere tekst ook is er b.v. een met de tekst mijn eerste Kerst, leuk om als kleinigheidje onder de boom te leggen. En ook komt u goed voor de dag als u dit slabbetje als cadeautje wilt geven op b.v. een babyshower of  kraamcadeau. Dit slabbetje komt ook erg goed tot zijn recht in een kraammandje. Heeft u hier vragen over neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag.

Klittenband sluiting

Dit slabbetje met tekst hebben een gemakkelijke klittenbandsluiting, en heeft een afmeting van 25×35 cm.

Op tijd bestellen

Als u deze wilt bestellen is het raadzaam om deze op tijd te bestellen, dit i.v.m. de kerst drukte.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even via het contact formulier weten.

Bekijk ook eens ons YouTube kanaal, hier plaatsen we regelmatig filmpjes op over de borduringen en bedrukkingen.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Tekst keuze

Ik ben vlekken kampioen, Ik pas op mijn Oma, Ik Lust er wel pap van, Mijn Opa is mijn grootste sponsor, Mijn papa is de grootste knoeier, Oei Oei ik Knoei, 50 Mama 50 Papa 100 Ikke, Mijn eerste Kerst

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerst slabbetje met tekst” te beoordelen

Malcare WordPress Security