Kerstsok vilt bedrukken

5.95

Kerstsok

Deze Kerstsok is erg leuk als decoratie met de Feestdagen en deze wordt voorzien van een bedrukte naam naar keuze. Ook is deze kerstsok erg origineel om als cadeautje onder de kerstboom te leggen.

Op tijd bestellen

Als u deze wilt bestellen is het raadzaam om deze op tijd te bestellen, dit i.v.m. de kerst drukte

Wissen

Te bedrukken naam Max. 10 letters***

Artikelnummer: 404 Categorieën: ,

Beschrijving

Kerstsok vilt

Deze Kerstsok vilt bedrukken, is erg leuk als decoratie met de Feestdagen en deze wordt voorzien van een bedrukte naam naar keuze. Ook is deze kerstsok erg origineel om als cadeautje onder de kerstboom te leggen.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

Op tijd bestellen

Als u deze wilt bestellen is het raadzaam om deze op tijd te bestellen, dit i.v.m. de kerst drukte.

Logo borduring

Zeker op bedrijfs of sport kleding, caps, badlakens, schorten, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even contact met ons op via de mail info@borduurstudioterneuzen.nl of telefoon 0628413937 . Om een goede vrijblijvende offerte voor u te kunnen maken willen wij dan graag een goed bestand van uw  hebben b.v. jpg en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Extra informatie

Kerstsok Design

Kerstman, Sneeuwman, Rudolf, Dennenboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerstsok vilt bedrukken” te beoordelen

Malcare WordPress Security