Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Kinderrugzakjes

16.25

Kinderrugzakjes

Deze kinderrugzakjes zijn leuk om mee te nemen naar school of de crè che.Kan ook worden gebruikt om te gaan logeren bij oma en opa en wordt voorzien van geborduurde naam, zodat zijn of haar rugzak niet meer zo gemakkelijk zoek raakt. Dit rugzakje is erg handig in het gebruik en heeft ook een handig voorvak.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * * *

Kleur borduurgaren***

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Beschrijving

Kinderrugzakjes

Deze kinderrugzakjes zijn leuk om mee te nemen naar school of de crè che.Kan ook worden gebruikt om te gaan logeren bij oma en opa. Wordt voorzien van geborduurde naam, zodat zijn of haar rugzakje niet meer zo gemakkelijk zoek raakt. Dit rugzakje is erg handig in het gebruik en heeft ook een handig voorvak.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met dit Kinderrugzakje een leuk cadeautje.  Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons een kinderrugzakje besteld, niet ook een ander voor het zelfde kindje, het zelfde kinderrugzakje besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

Extra informatie

AfmetingenNiet beschikbaar
Kleur

Roze, Lime, Donker Blauw, Fuchia

Lettertype

Arial, Bookman, Comic Sans, Freestyle, Kristen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kinderrugzakjes” te beoordelen