Fleece Skibuf

8.70

Fleece Skibuf te gebruiken als coll of muts. Deze wordt voorzien van een naam borduring. Ook is deze Fleece Skibuf heel geschikt voor logo borduring.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Fleece Skibuf

Een heerlijke Fleece Skibuf is gemaakt van een hele zachte fleece daardoor is het draagcomfort bijzonder hoog. Deze wordt voorzien van een naam borduring naar keuze. Ook is deze Fleece Skibuf heel geschikt voor logo borduring. Deze fleece skibuf is in diversen kleuren leverbaar, andere kleuren die niet in onze web-shop staan zijn op aanvraag leverbaar.

Ook geschikt voor logo borduring

Ook is deze Fleece Skibuf erg geschikt voor een logo borduring, wilt u een Fleece Skibuf met logo borduring zien neem dan een kijkje op onze portfolio. Heeft u interesse in een logo borduring van uw bedrijf of vereniging op de Fleece Skibuf of op een ander kleding stuk. Neem dan even contact met ons op, wij maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u. Wel hebben we dan de afmetingen en een jpg bestand van uw logo nodig.

Verjaardag of zomaar

Ook is deze fleece skibuf leuk om te geven op een verjaardag, Sinterklaas of voor onder de kerstboom, of gewoon zomaar.

Logo borduring

Zeker op bedrijfs of sport kleding, caps, handdoeken, schorten, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even contact met ons op via de mail info@borduurstudioterneuzen.nl of telefoon 0628413937 . Om een goede vrijblijvende offerte voor u te kunnen maken willen wij dan graag een goed bestand van uw  hebben b.v. jpg en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even via het contact formulier weten.

Extra informatie

Gewicht 0.350 g
Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Fleece Skibuf

Zwart, Rood, Paars, Lime

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fleece Skibuf” te beoordelen

Malcare WordPress Security