Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Poncho

20.3528.35

Poncho

Deze poncho wordt geborduurd met een naam naar keuze, als u het beertje van de foto er ook bij geborduurd wilt hebben dan kan dit. Geef dit dan even bij de opmerkingen van uw bestelling aan.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * * *

Kleur borduurgaren***

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Poncho

Beertje erbij of Extra borduring

Deze poncho wordt geborduurd met een naam naar keuze, als u het beertje (van de foto) er ook bij geborduurd wilt hebben dan kan dit. Geef dit dan even bij de opmerkingen van uw bestelling aan. Ook is het mogelijk om een extra rug borduring op de poncho te laten borduren, dit kunt u voor een meerprijs aangeven bij uw bestelling via het drop-down menu. Deze poncho is van een zeer goede kwaliteit badstof, en heeft een  gewicht van 400 gram.

Strand of Zwembad

Deze poncho is zeer geschikt om bij het zwembad of strand te gebruiken.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met deze Poncho een leuk en origineel cadeau.  Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons een Poncho besteld, niet ook een ander voor het zelfde kindje de zelfde poncho besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

 

Extra informatie

Gewicht0.500 g
Lettertype

Arial, Bookman, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Commercial Script

Kleur

Fucia, Aqua

Extra Rugborduring

Geen, Extra rugborduring

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Poncho” te beoordelen