Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Sleutelhangers met uw logo erop

8.50

Leuke sleutelhangers met uw logo er op of b.v. een campertje erop. Ook is het mogelijk om aan de ene kant uw logo en aan de andere kant uw website te laten borduren. Neem voor meer informatie even >>contact<< met ons op, zodat wij voor u een vrijblijvende offerte kunnen maken. Wel hebben we dan graag een duidelijk jpg bestand en de maten van de badge nodig, zodat wij een juiste berekening kunnen maken.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: 452 Categorie:

Beschrijving

Sleutelhangers met uw logo erop?

Leuke sleutelhangers met uw logo er op of b.v. een campertje erop.  Ook is het mogelijk om aan de ene kant uw logo en aan de andere kant uw website te laten borduren. Neem voor meer informatie even >>contact<< met ons op, zodat wij voor u een vrijblijvende offerte kunnen maken. Wel hebben we dan graag een duidelijk jpg bestand en de maten van de badge nodig, zodat wij een juiste berekening kunnen maken.

Logo borduring

Zeker op bedrijfs of sport kleding, caps, handdoeken, schorten, sleutelhangers, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even >>Contact<< met ons op. Zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen maken. Wij willen dan wel graag een goed bestand van u ontvangen van b.v. jpg of nog beter een vector bestand en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

Extra informatie

Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sleutelhangers met uw logo erop” te beoordelen

Malcare WordPress Security