Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Franse Sloof

15.95

 

Deze franse sloof wordt voorzien van een geborduurde naam naar keuze. Ook is deze franse sloof zeer geschikt voor logo borduring.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Franse Sloof

Deze franse sloof wordt voorzien van een geborduurde naam naar keuze. Ook is deze franse sloof zeer geschikt voor logo borduring zo komt u  professioneel over bij b.v. de klanten die u heeft. Deze franse sloof is gemaakt van 65% polyester 35% katoen.

Logo borduring

Zeker op bedrijfs of sport kleding komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even contact met ons op via de mail info@borduurstudioterneuzen.nl . Om een goede offerte voor u te kunnen maken willen wij dan graag een goed bestand hiervan hebben b.v. jpg en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Logo of tekst bedrukking

Ook is het bij ons mogelijk om de franse sloof te laten bedrukken met uw logo, wij kunnen dit voor u doen in diverse kleuren. Hierbij maken wij gebruik van een printer die wit kan printen op een hoogwaardige folie. Door de specifieke print opdracht kunnen wij het logo laten ademen door hele kleine gatjes in de folie te printen. Dit is niet goed zichtbaar dus het logo blijft heel goed intact. Het voordeel hiervan is dat het lucht doorlaat, beter uit de was komt en prettiger te dragen is. Ook de kleuren blijven erg mooi. Deze folie is tot 40 graden wasbaar mist het niet in de droger gaat en binnenstebuiten gewassen wordt.

Ook is het mogelijk om uw bedrijfskleding met een hoogwaardige flex folie te laten drukken, (dit kan tot maximaal 3 kleuren. Deze folie is wasbaar tot 80 graden, en ook hiervoor geld niet in de droger en binnenste buiten wassen.

Heeft u hier vragen over mail of bel ons gerust hierover, wij geven u hier graag antwoord op. info@borduurstudioterneuzen.nl of 06-28413937

Andere kleur

Dat kan. Als u een andere kleur van deze franse sloof wilt, laat het ons dat weten.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met deze franse sloof  een leuk cadeau.  Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons deze besteld voor een cadeau, niet ook een ander voor de zelfde persoon, het zelfde cadeau besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Kleur

Zwart, Blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Franse Sloof” te beoordelen

Malcare WordPress Security