Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Handdoek

14.7514.95

500gr/m2 kwaliteit

Deze handdoek wordt voorzien van geborduurde naam, ook zeer geschikt voor uw logo op te borduren. Gewicht 240 gram afmeting 50 x 100 cm. Ook is deze handdoek in drie kleuren verkrijgbaar, wilt u misschien een andere kleur, vraag er dan om bij ons.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Handdoek

Deze handdoek wordt voorzien van geborduurde naam, ook zeer geschikt voor uw logo op te borduren. Gewicht 240 gram afmeting 50 x 100 cm. Ook is deze handdoek in drie kleuren verkrijgbaar en van zeer goede kwaliteit, wilt u misschien een andere kleur, vraag er dan om bij ons.

Cadeaumandje

Deze handdoek is zeer geschikt om in een cadeaumandje te verwerken. Leuk voor zomaar of voor moeder of vaderdag.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met deze handdoek een leuk cadeau.  Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons deze besteld voor een cadeau, niet ook een ander voor de zelfde persoon, de zelfde handdoek besteld.

Logo borduring

Zeker op bedrijfs of sport kleding, caps, badlakens, schorten, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even contact met ons op via de mail info@borduurstudioterneuzen.nl of telefoon 0628413937 . Om een goede vrijblijvende offerte voor u te kunnen maken willen wij dan graag een goed bestand van uw  hebben b.v. jpg en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Kleur

Wit, Wit nieuw design

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handdoek” te beoordelen

Malcare WordPress Security