Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Pannenlap

6.40

Deze pannenlap wordt voorzien van een geborduurde naam naar keuze. Ook is deze zeer geschikt voor logo borduring zo komt u professioneel over bij b.v. de klanten die u heeft. Deze pannenlap is gemaakt van 65% polyester 35% katoen.

Cadeaumandje

Deze pannenlap is ook erg leuk om in een cadeaumandje te verwerken, b.v. voor moeder of vaderdag.

Logo borduring

Zeker op bedrijf of sport kleding, caps, badlakens, schorten, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Pannenlap

Deze pannenlap wordt voorzien van een geborduurde naam naar keuze. Ook is deze zeer geschikt voor logo borduring zo komt u  professioneel over bij b.v. de klanten die u heeft. Deze pannenlap is gemaakt van 65% polyester 35% katoen.

Cadeaumandje

Deze pannenlap is ook erg leuk om in een cadeaumandje te verwerken, b.v. voor moeder of vaderdag.

Logo borduring

Zeker op bedrijfs of sport kleding, caps, badlakens, schorten, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag. . Om een goede vrijblijvende offerte voor u te kunnen maken willen wij dan graag een goed bestand van uw  hebben b.v. jpg en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met deze pannenlap een leuk cadeau. Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons deze pannenlap besteld voor een cadeau, niet ook een ander voor de zelfde persoon deze besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

Bekijk ook eens ons YouTube kanaal, hier plaatsen we regelmatig filmpjes over de borduringen en bedrukkingen op.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pannenlap” te beoordelen

Malcare WordPress Security