Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Washandje

4.505.50

Dit washandje wordt voorzien van geborduurde naam naar keuze. ook is dit washandje een goede aanvulling op onze handdoeken lijn.
Ook is dit washandje is zeer geschikt om in een cadeaumandje te verwerken. Leuk voor een huwelijkscadeau of vader of Moederdag of verjaardag.

Logo borduring

Zeker op bedrijfs of sport kleding, caps, handdoeken, schorten, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even >>contact<< met ons op via de mail info@borduurstudioterneuzen.nl of telefoon 0628413937 . Om een goede vrijblijvende offerte voor u te kunnen maken willen wij dan graag een goed bestand van uw hebben b.v. jpg en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Washandje

Dit washandje wordt voorzien van geborduurde naam naar keuze. ook is dit washandje een goede aanvulling op onze handdoeken lijn, wilt u misschien een andere kleur, vraag er dan bij ons om.

Cadeaumandje

Dit washandje is zeer geschikt om in een cadeaumandje te verwerken. Leuk voor een huwelijkscadeau of vader of Moederdag of verjaardag.

Logo borduring

 

Zeker op bedrijfs of sport kleding, caps, handdoeken, schorten, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even >>contact<< met ons op via de mail info@borduurstudioterneuzen.nl of telefoon 0628413937 . Om een goede vrijblijvende offerte voor u te kunnen maken willen wij dan graag een goed bestand van uw  hebben b.v. jpg en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met dit washandje een leuk cadeau. Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons een washandje besteld voor een cadeautje, niet ook een ander voor de zelfde persoon deze besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Kleur

Wit, Creme, Wit nieuw design

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Washandje” te beoordelen

Malcare WordPress Security