Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Knuffelbeertje met naam

14.25

Knuffelbeertje

Hallo ik ben een klein knuffelbeertje met naam wat heel graag bij een baby’tje in bed wil liggen, en ook voel ik mij heel fijn in een mooi cadeaumandje. Op mijn truitje kan een kleine naam worden geborduurd en ik ben 20 cm groot

Ook geschikt voor logo borduring

Ook is dit knuffelbeertje met naam erg geschikt voor een kleine logo borduring. Heeft u interesse in een logo borduring van uw bedrijf of vereniging op de Fleece Sjaal of op een ander kleding stuk. Neem dan even >>contact<< met ons op, wij maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u. Wel hebben we dan de afmetingen en een jpg bestand van uw logo nodig.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Beschrijving

Knuffelbeertje met naam

Hallo ik ben een klein knuffelbeertje met naam wat heel graag bij een babytje in bed wil liggen, en ook voel ik mij heel fijn in een mooi cadeaumandje. Op mijn truitje kan een kleine naam worden geborduurd en ik ben 20 cm groot

Ook geschikt voor logo borduring

Ook is dit knuffelbeertje met naam erg geschikt voor een kleine logo borduring. Heeft u interesse in een logo borduring van uw bedrijf of vereniging op het knuffelbeertje of op iets anders b.v. een kleding stuk. Neem dan even >>contact<< met ons op, wij maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u. Wel hebben we dan de afmetingen en een jpg of vector bestand van uw logo nodig.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met dit knuffelbeertje een erg orgineel en persoonlijk cadeau. Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons dit knuffelbeertje besteld voor een cadeau, niet ook een ander voor de zelfde persoon, het zelfde knuffelbeertje besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

Extra informatie

Gewicht 2500 g
Afmetingen 34 × 10 cm
Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Knuffelbeertje met naam” te beoordelen

Malcare WordPress Security