Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Rammelbeestje

3.95

Dit rammelbeestje is heel geschikt om in een cadeaumandje te verwerken, deze mandjes kunt u bij ons ook zelf samenstellen. Wilt u ideeën opdoen voor het zelf samenstellen van een cadeaumandje, dan kunt u ook even kijken op onze pagina van de cadeaumandjes waar enkele voorbeelden staan. Dit rammelbeestje heerlijk zacht en heeft een rammelgeluid iets dat de kleintjes onder ons heerlijk vinden. Heeft u hier vragen over neem dan gerust >>contact<< met ons op, wij helpen u graag.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Rammelbeestje

Dit rammelbeestje is  heel geschikt om in een cadeaumandje te verwerken, deze mandjes kunt u bij ons ook zelf samenstellen. Wilt u ideeën opdoen voor het zelf samenstellen van een cadeaumandje, dan kunt u ook even kijken op onze pagina van de cadeaumandjes waar enkele voorbeelden staan.Dit rammelbeestje heerlijk zacht en heeft een rammelgeluid iets dat de kleintjes onder ons heerlijk vinden. Heeft u hier vragen over neem dan gerust >>contact<< met ons op, wij helpen u graag.

Origineel

Zo heeft u met dit een leuk origineel en persoonlijk cadeau.  Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons een rammelbeestje besteld, niet ook een ander voor het zelfde kindje de het zelfde besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Keuze Rammelbeest

Rose, Geel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rammelbeestje” te beoordelen

Malcare WordPress Security