Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Cadeaumandje Angeliek

23.95

Dit cadeaumandje Angeliek bestaat uit: 1 Handdoek 1 Washandje 1 Douchschuim 1 Badspons 1 mandje. Dit cadeaumandje Angeliek word voorzien van een geborduurde naam naar keuze. Het is ook mogelijk om dit mandje te vullen met andere kleuren of artikelen uit onze web-shop. Ook is dit cadeaumandje Angeliek zeer geschikt voor een logo borduring. Als u hier interesse in heeft neem dan even >>contact<< met ons op.

Ook geschikt voor logo borduring

Ook is deze Cadeaumand erg geschikt voor een logo borduring. Heeft u interesse in een logo borduring van uw bedrijf of vereniging in een cadeaumand of op een ander kleding stuk. Of wilt u een cadeaumandje Daphne in een andere kleur, ook dit is bij ons mogelijk. Heeft u hier vragen over of wilt u een offerte laten maken? Neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag en maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u. Wel hebben we dan de afmetingen en een goed jpg of vector bestand van uw logo nodig.

Wissen

Te borduren naam max. 10 letters: * *

Kleur borduurgaren***

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Cadeaumandje Angeliek

Dit cadeaumandje Angeliek bestaat uit: 1 Handdoek 1 Washandje 1 Douchschuim 1 Badspons 1 mandje Dit cadeaumandje Angeliek word voorzien van een geborduurde naam naar keuze. Het is ook mogelijk om dit mandje te vullen met andere kleuren of artikelen uit onze web-shop. Ook is dit cadeaumandje Angeliek zeer geschikt voor een logo borduring. Als u hier interesse in heeft neem dan even >>contact<< met ons op.

Ook geschikt voor logo borduring

Ook is deze Cadeaumand erg geschikt voor een logo borduring. Heeft u interesse in een logo borduring van uw bedrijf of vereniging in een cadeaumand of op een ander kleding stuk. Of wilt u een cadeaumandje Angeliek in een andere kleur, ook dit is bij ons mogelijk. Heeft u hier vragen over of wilt u een offerte laten maken? Neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag en maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u. Wel hebben we dan de afmetingen en een goed jpg of vector bestand van uw logo nodig.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met dit cadeaumand Angeliek een persoonlijk en origineel cadeau.  Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons deze cadeaumand Angeliek besteld voor een cadeau, niet ook een ander voor de zelfde persoon, het zelfde cadeaumandje besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

Extra informatie

Lettertype

Arial, Arial Round, Bookman Old Style, Comic Sans, Freestyle, Kristen, Embassy, Ander lettertype

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cadeaumandje Angeliek” te beoordelen

Malcare WordPress Security