Gratis verzenden vanaf €35.00 | info@borduurstudioterneuzen.nl | 06-28413937

Rugzakje met koord

8.50

Dit rugzakje met koord wordt voorzien van een bedrukte naam naar keuze, zo weet een ieder van wie het rugzakje is. Ook is dit rugzakje erg geschikt voor een logo bedrukking, heeft u hier interesse in neem dan even >>contact<< met ons op.

Zwembad of Strand

Ideaal rugzakje met koord voor naar het zwembad of naar het strand mee te nemen.

Logo borduring

Zeker op bedrijf of sport kleding, caps, badlakens, schorten, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag. Om een goede vrijblijvende offerte voor u te kunnen maken willen wij dan graag een goed bestand van uw hebben b.v. jpg en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Wissen

Te bedrukken naam**

Kleur bedrukking**

Lettetype

Artikelnummer: 905 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Rugzakje met koord

Dit rugzakje met koord wordt voorzien van een bedrukte naam naar keuze. Zo weet een ieder van wie het rugzakje is. Ook is dit rugzakje erg geschikt voor een logo bedrukking, heeft u hier interesse in neem dan even >>contact<< met ons op.

Zwembad of Strand

Ideaal rugzakje met koord voor naar  het zwembad of naar het strand mee te nemen.

Logo borduring

Zeker op bedrijf of sport kleding, caps, badlakens, schorten, tassen en baby artikelen komen logo`s zeer goed tot zijn recht, en het geeft gelijk een zeer duidelijk beeld van waar u voor staat. Heeft u interesse in een logo borduring of bedrukking? En bent u benieuwd wat de prijs hiervan is? Neem dan even >>contact<< met ons op, wij helpen u graag. Om een goede vrijblijvende offerte voor u te kunnen maken willen wij dan graag een goed bestand van uw  hebben b.v. jpg en de juiste maten. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk antwoord.

Uniek en Origineel

Zo heeft u met dit rugzak met koord een leuk cadeautje. Ook houden wij voor u in de gaten, dat als u bij ons een rugzak met koord besteld, niet ook een ander voor de zelfde persoon, het zelfde rugzak met koord besteld.

Op een ander adres laten bezorgen?

Ook dat is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling. En als u het op prijs stelt kunnen wij er een persoonlijke brief van u bij doen. Laat dit dan even aangeven bij de opmerkingen bij uw bestelling weten.

Bekijk ook eens ons YouTube kanaal hier plaatsen we regelmatig filmpjes van de borduringen en bedrukkingen op.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Kleur

Creme, Donker Groen, Geel, Licht blauw, Oranje, Paars, Rood, Roze, Wit, Zwart, Fuchia

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rugzakje met koord” te beoordelen

Malcare WordPress Security